Hur lång tid tar det att foliera våran bil? 

Detta beror till stor del på projektet till hands. Vanlig handläggningstid är 3-4 dagar.

Hur påverkas folieringen av våra olika klimat?

Oavsett om det är en snöig vinter eller varm och solig sommar så kommer din foliering inte att påverkas. Foliera vi väljer är av den bästa kvaliten. Folien kommer dessutom att skydda din ursprungliga lackfärg. Helfolieringsfolien görs med tryck-aktiverad lim som avsiktligt är avsedd att användas på ytor för skydd skäl.

Lämnar ni garanti på ert jobb?

Självklart lämnar vi garanti på alla våra folieringar ett års garanti från och med dagen för slutbesiktning. Sen finns det även garanti på själva folien som tillverkaren lämnar upp till 10 år. 

Hur tar jag hand om min foliering?

Bil schampo och vatten är allt du behöver för att upprätthålla den bästa kvaliteten.

Kan min foliering skadas av bränsle?

Nej, folierna utformas ursprungligen för stora utomhus och inomhus ytor och säkerställs att motstå de flesta utomhus krafter (inklusive kemikalier, värme, kyla, etc.)

Vad folierar ni?

Personbilar, lastbilar, båtar och motorcyklar mm. Med fokus på att uppnå hög kvalitet och detaljerad arbetsprestation, kan vi foliera allt som är vinyl vänlig.

Kan jag foliera min leasade bil?

Ja. Eftersom folien är avtagbar utan att skada fordonets ursprungliga färg, kommer din leasade fordon vara skyddad från stenskott, repor och vägbanan skräp, och kommer att hålla den i samma skick som när du tog upp det. Folien kan man antingen dra av själv eller be oss att göra det. 

Kan folien monteras av? Skadar det lacken?

Folien är avtagbar och skadar inte din färg så länge det är original lack/färg.

Vad kostar en helfoliering?

Pris för en helfoliering varierar en hel del beroende på bilmodell, kontakta oss för att få ett pris på just din bil.

Hur skiljer det sig prismässigt med printad folie?

När man helfolierar med en printad folie (folie där man har ett motiv, mönster etc som skrivs ut i en stor skrivare) så skiljer det sig en del både arbetsmässigt och kostnade för materialet. I regel kan man säga att det kostar mellan 7 000 – 8 000 mer med foliering med printat motiv/mönster än vad det kostar att helfoliera med en solid färg.