Hur lång tid tar det att foliera vår bil? 

Detta beror till stor del på projektet till hands. Vanlig handläggningstid är 3-4 dagar.

Hur påverkas folieringen av våra olika klimat?

Oavsett om det är en snöig vinter eller varm och solig sommar så kommer din foliering inte att påverkas. Folierna vi väljer är av den bästa kvaliteten. Folien kommer dessutom att skydda din ursprungliga lackfärg. Helfolieringsfolien görs med tryckaktiverat lim som avsiktligt är avsedd att användas på ytor för skyddsskäl.

Lämnar ni garanti på ert jobb?

Självklart lämnar vi garanti på alla våra folieringar. Ett års garanti gäller från och med dagen för slutbesiktning. Från tillverkaren av folien finns även garanti som gäller upp till 10 år.

Hur tar jag hand om min foliering?

Bilschampo och vatten är allt du behöver för att upprätthålla den bästa kvaliteten.

Kan min foliering skadas av bränsle?

Nej, folierna utformas ursprungligen för stora utomhus- och inomhusytor och säkerställs att motstå de flesta utomhusförhållanden (inklusive kemikalier, värme, kyla, etc.)

Vad folierar ni?

Personbilar, lastbilar, båtar, motorcyklar m.m. Med fokus på att uppnå hög kvalitet och detaljerad arbetsprestation, kan vi foliera allt som är vinylvänligt.

Kan jag foliera min leasade bil?

Ja. Eftersom alt folien är avtagbar utan att skada fordonets ursprungliga färg, kommer ditt leasade fordon vara skyddat från stenskott, repor och skräp från vägbanan. Folien kommer därför att hålla lacken i ursprungsskick, och går antingen att dra av själv eller så löser vi det åt dig.

Kan folien monteras av? Skadar det lacken?

Folien är avtagbar och skadar inte din färg så länge det är originallack/färg.

Vad kostar en helfoliering?

Pris för en helfoliering varierar en hel del beroende på bilmodell. Kontakta oss för att få ett pris för just din bil.

Hur skiljer det sig prismässigt med printad folie?

När man helfolierar med en printad folie (folie där man har ett motiv, mönster etc som skrivs ut i en stor skrivare) skiljer det sig både arbetsmässigt samt gällande kostnad för materialet. I regel kan man säga att det kostar mellan 7 000 – 8 000kr mer med foliering med printat motiv/mönster än vad det kostar att helfoliera med en solid färg.