100%

Synlighet

 • BANDEROLL

  Med olika material- och monteringsalternativ passar banderoller bra för till exempel evenemang och mässor. Ett kostnadseffektivt sätt att synas stort.

 • FASADVEPOR

  Räcker inte banderollen till? Med en fasadvepa får du en mer långvarig produkt med flexibelt tygmaterial och högkvalitativt tryck.

 • TAPET

  Vill du ha en personlig fototapet i ditt hem eller en tapet som följer den grafiska profilen på din arbetsplats? Det kan vi ta fram!

 • ROLLUPS

  Rollup är ett bra alternativ för dig och ditt företag som är på resande fot. Med medföljande väska och enkel montering är detta ett snabbt och smidigt sätt att marknadsföra sig på. 

 • FLAGGOR

  Från låg till hög höjd är flaggan den ‘‘levande skylten’’ för förbipasserande. Om du vill synas på ett stilfullt och tilltalande vis är detta rätt val.

 • NÄTBANDEROLL

  En kostnadseffektiv lösning om du vill synas tillfälligt vid exempelvis en fastighet som skall byggas eller renoveras. Till skillnad från en vanlig banderoll släpper nätbanderollen igenom luft vilket gör att den klarar av de flesta väder.

 • DEKALER

  Från smått till stort kan vi ta fram dekaler utifrån just ditt önskemål. Detta innefattar allt från logotyper och mönster till anvisningar och information i till exempel din butik, från golv till tak.

 • STORBILDSTRYCK

  Vi har storbildstryck med maskiner upp till 1600 mm bredd.
  Med hjälp av dessa maskiner trycker vi allt man kan tänka sig som är storformat.

Pampas reklam är ditt självklara val för alla former av visuell kommunikation. Vår stora kunskap och vårt breda sortiment skapar bästa möjliga förutsättning för att du skall kunna få en produkt du känner dig helt nöjd med. Vi hjälper dig med allt från mässmontrar till broschyrer. Helhetslösningar när de är som bäst, helt enkelt!

Original
Ett professionellt original är grunden till en lyckad slutprodukt. Om du inte redan har din design klar så kan vi skapa den till dig. Vi utför original och idéarbete till dina befintliga trycksaker. Har du precis startat eget och behöver en logotyp? Eller kanske du vill ha en ny logotyp till ditt befintliga företag? Vad sägs om att utveckla en helt ny grafisk profil till ditt företag? Oavsett vad du är ute efter så kan vi genomföra det på Pampas!