Pampas Reklam söker en grafiker med ambition!

Nu växer vi och öppnar en filial i Lund!

Vi söker nu en grafisk designer/producer till vår nyöppnade skylthall i Lund.
Du kommer jobba med originalarbete inom print- och skyltproduktion och förväntas hantera hela Adobe CC-paketet. Du kommer även jobba “hands on” med foliering av bilar, 4-färgsprint och produktion av enklare skyltar.

Som person är du handlingskraftig, självgående, social och anpassningsbar. I din yrkesroll är du nyfiken och gillar att utvecklas inom branschen. Du kommer att ha ett övergripande ansvar över Lundavdelningen i form av kundkontakt, planering, produktion och leverans. För att hantera detta ser vi att du har ett gott ordningssinne och klarar att hantera många bollar i luften.

Du har antingen några års arbetslivserfarenhet från branschen, eller att du kan visa en upparbetad portfolio som du stolt kan presentera för oss.

B-körkort är obligatoriskt.

Vem är då Pampas Reklam?
Vi är ett kreativt skylt- och printföretag som har varit verksamt i över 25 år. Vi arbetar långsiktigt med våra uppdragsgivare och har kunder inom flera intressanta branscher. Vi har kontor i Malmö och Lund med kunder över hela landet. Tjänsten är i Lund med viss pendling till Malmö.

Vårt erbjudande innefattar; grafisk design, 4-färgsprint, bilfoliering, skyltproduktion och närstående produkter.

Vi är med våra uppdragsgivare hela vägen från designidén till den färdiga visuella produkten. Känner du dig träffad och är ute efter ett jobb med stor utvecklingsmöjlighet bör du omedelbart skicka din portfolio och ett personligt brev till info@pampasreklam.se. Sista ansökningsdag är 31 oktober. Besök gärna vår hemsida för mer inspiration: www.pampasreklam.se.