Digitalprint

  • Roll ups
  • Pop ups
  • Stortryck
  • Trycksaker

Pampas reklam är ditt självklara val för alla former av visuell kommunikation. Vår stora kunskap och vårt breda sortiment skapar bästa möjliga förutsättningar för att du skall kunna få en produkt du känner dig helt nöjd med. Vi hjälper dig med allt från mässmon- trar till broschyrer. Helhetslösningar när de är som bäst, helt enkelt!

Originalet

Ett professionellt original är grunden till en lyckad slutprodukt. Om du inte redan har din design klar så kan vi skapa den till dig. Vi utför original och idéarbete till dina befintliga tryck- saker. Har du precis startat eget och behöver en logga? Eller kanske du vill ha en ny logotyp till ditt befintliga företag? Vad sägs om att utveckla en helt ny grafisk profil till ditt företag? Oavsett vad du är ute efter så kan vi genomföra det på Pampas!

Bildekor

Bilen är mer än bara ett transport- medel! Med vår hjälp förvandlar du firmabilen till en effektiv, flärdfull och elegant reklampelare som garanterat gör intryck. Vi klarar i stort sett alla sorters fordon!

Läs mer

Skyltar

Din skylt är ofta det första intrycket kunden får av ditt företag. Därför är det viktigt att den ser professionell ut. Det ordnar vi på Pampas!

Läs mer

Kontakt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Tanken med vårt nyhetsbrev är att ge dig uppdaterad information om vad vi gör och att ge dig möjlighet att ta del av våra specialerbjudanden.

Läs mer