Bildekor

Pampas reklam är ditt självklara val för alla former av visuell kommunikation. Vår stora kunskap och vårt breda sortiment skapar bästa möjliga förutsättningar för att du skall kunna få en produkt du känner dig helt nöjd med. Vi hjälper dig med allt från mässmon- trar till broschyrer. Helhetslösningar när de är som bäst, helt enkelt!

Steg för steg, så förvandlas din bil till en levande reklampelare!

1 Presentation Läs mer
Vi sammanställer en digital presentation av hur fordonet kommer att se ut med aktuell logotyp och eventuell foliering. Har du ingen befintlig logo kan vi designa en professionell logotyp till dig.
2 Högkvalitiv Printing Läs mer
Vi skär ut bokstäver och/eller trycker dina logotyper och bilder på högkvalitativa plotters.
3 Foliering Läs mer
Vi fäster din logotyp, text eller bild på fordonet. Vi kan också foliera hela karossen så att fordonet får en annan färg. Ditt fordon förvandlas till en elegant rullande reklampelare.
4 Färdig produkt Läs mer
Du har nu ett fordon som på ett professionellt vis passar in i din grafiska profil och fungerar som en mobil reklampelare. Det råder ingen tvekan om att folk kommer att lägga märke till ditt företag när de ser din bil, lastbil, släp, båt, helikopter eller vad du nu har valt att foliera.

Bilddekor bildgalleri

Skyltar

Din skylt är ofta det första intrycket kunden får av ditt företag. Därför är det viktigt att den ser professionell ut. Det ordnar vi på Pampas!

Läs mer

Digitalprint

Pampas reklam är ditt självklara val för alla former av visuell kommunikation. Vår stora kunskap och vårt breda sortiment skapar bästa möjliga förutsättningar för att du skall kunna få en produkt du känner dig helt nöjd med.

Läs mer

Kontakt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Tanken med vårt nyhetsbrev är att ge dig uppdaterad information om vad vi gör och att ge dig möjlighet att ta del av våra specialerbjudanden,

Läs mer